59262
12:06 18.072019

У Берегові водій керував автівкою під дією наркотиків

Події 1687

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували три випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Берегівському районі. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Берегово вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель Мукачівського району в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили, що молодий чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Це підтвердилося під час відповідного медосвідування в лікарні. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі біля села Дідово Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Dаcіa Lоgаn», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель Берегова в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,7 проміле алкоголю. На водія склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Запсонь Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили міні-трактор, яким керував місцевий житель. Водій не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,45 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
У суботу «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»
11:39
Всі новини