59210
18:01 17.072019

На Свалявщині розшукали двох безвісти зниклих жінок

Події 1794

На Свалявщині зникли 32-річна мешканка села Поляна та 49-річна жителька села Сасівка.

15 липня, близько 15:00, до відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення мешканки села Поляна, яка пішла з дому в невідомому напрямку та не повернулась.

32-річна жінка, повернувшись додому, розповіла що пішла до лісу, щоб прогулятись та заблукала. Так як у неї не було мобільного телефону, вона не змогла повідомити рідним про своє місце перебування.

49-річна мешканка села Сасівка Свалявсьокого району 8 липня пішла з дому в невідомому напрямку. Про її зникнення у поліцію заявила тітка. За інформацією заявниці, у жінки не було ні з ким конфліктних ситуацій, тому причини зникнення не знають.

Як стало відомо, жінка пішла до своєї знайомої в гості, де і залишилась на ніч. Наступного дня вона вирішила допомогти тій по господарству. Мобільного телефону у неї не було, тому повідомити про своє місце перебування не змогла.

Працівники поліції провели оперативно-розшукові заходи – і встановили місце перебування обидвох жінок. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах