59143
09:15 17.072019

На Міжгірщині Mercedes не розминувся з Fiat: водії у лікарні

Події 2622

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася на Міжгірщині, правоохоронці розпочали слідство. Водія освідчили на вміст алкоголю в крові.

Поліція розслідує дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася близько 17:00 у селі Синевир, на Міжгірщині. Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом встановила, що водій автомобіля Mercedes, 41-річний житель села Присліп, не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з автомобілем Fiat, під керуванням 26-річного мешканця села Негровець.

У результаті аварії, обоє водіїв отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні. За фактом ДТП з потерпілими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обох керманичів освідували. У крові 41-річного виявили 1, 4 проміле алкоголю. Матеріали про медосвідування долучені до справи.

У той же час, звертаємося до громадян з проханням не розповсюджувати недостовірні дані, що поширюються у ЗМІ. Інформація про причетність до ДТП співробітника поліції не відповідає дійсності, оскільки жоден з водіїв не має відношення до правоохоронного органу. У справі триває досудове розслідування у ході якого буде встановлено всі обставини даної автопригоди, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах