59029
12:44 15.072019

Дві ДТП трапилися на Закарпатті за добу з вини п'яних водіїв

Події 1816

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Виноградівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Дерцен Мукачівського району ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2105» в’їхав в електричний стовп. Повідомлення про відключення світла в поліцію надійшло з електромережі.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що винуватцем пригоди є молодий місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення. Керуючи в стані алкогольного сп’яніння автомобілем марки «ВАЗ-2105», п’яний водій не впорався з керуванням і в’їхав в електроопору. Драгер виявив у винуватця пригоди 2,59 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

У селі Ключарки на Мукачівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед, за кермом якого перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,40 проміле алкоголю. Водій також не мав відповідної категорії на право керування мотоциклами. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Пийтерфолво Виноградівського району удосвіта сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2106» в’їхав у паркан приватної оселі. За кермом перебував житель Берегівського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

У селищі Королево Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не працював задній габарит. За кермом перебував у неадекватному стані молодий житель села Сасово. Правоохоронці запідозрили, що юнак перебуває під дією наркотиків, однак той відмовився проходити в лікарні медосвідування. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та затримали на спецмайданчик поліції автомобіль.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Всі новини