58108
13:12 26.062019

На Закарпатті за минулу добу затримали 5 п’яних водіїв

Події 1613

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Берегівському районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Кольчино Мукачівського району вночі ледь не сталася ДТП: автомобіль марки «Fоrd» виїхав на зустрічну і ледь не зіткнувся з іншим авто. Про правопорушника в поліцію повідомили самі учасники автопригоди.

Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції затримали місцевого жителя, який керував автомобілем «Fоrd» іноземної реєстрації. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення і відмовився проходити медосвідування.

На правопорушника склали адмінпротоколи за створення аварійної ситуації, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.

У Берегові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили за виконання незрозумілих маневрів автомобіль марки «Geely», за кермом якого перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах