58011
15:05 24.062019

Закарпатська поліція виявила 5 водіїв «під градусом»: один з них хотів «відмазатись» хабарем. ФОТО

Події 2900

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Великоберезнянському, Міжгірському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Есень Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювала одна фара. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,98 проміле алкоголю. Водій спробував відкупитися від адмінвідповідальності, запропонувавши правоохоронцям хабар у розмірі 500 гривень.

Працівники групи реагування патрульної поліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка задокументувала спробу дачі хабара. Таким чином, водій понесе і кримінальну, й адміністративну відповідальність. Від нього також вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Ставне Великоберезнянського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssat» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом батькового автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий юнак, який взагалі не має водійського посвідчення. Молодий чоловік визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

На автодорозі між селами Малий Березний-Мирча поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювала одна фара і не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель Великого Березного, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

У Міжгір’ї вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Vірer», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння житель Хустського району. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,77 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще одного нетверезого водія задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
Всі новини