57596
16:45 16.062019

За фактом ДТП на Слов'янській набережній у м. Ужгороді прокуратура погодила підозру водійці Porshe у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження

Події 3234
За погодження процесуального прокурора прокуратури Закарпатської області слідчими ГУНП в Закарпатській області повідомлено про підозру 21-річній мешканці м. Сваляви, Закарпатської області у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження (ч.2 ст.286 КК України). ДТП трапилась надвечір, 15 червня 2019 року, на Слов’янській набережній у м. Ужгороді.
Наразі встановлено, що підозрювана, керуючи автомобілем «Porsche Cayenne», виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автівкою «Ford Foсus». Дівчина тимчасово проживає в Ужгороді та навчається в одному з ВНЗ області. Водія «Ford focus» госпіталізовано з важкими травмами до реанімаційного відділення місцевої лікарні. До обрання підозрюваній судом запобіжного заходу, вона утримуватиметься під вартою.
Прокуратура клопотатиме про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області. Прокуратура області забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах