57589
17:18 16.062019

В Ужгороді водій скоїв наїзд на електроопору

Події 3001

Учора, близько 2-ої години ночі, ужгородські патрульні помітили автомобіль Range Rover, який рухався з непрацюючим габаритом по вулиці Івана Франка. Інспектори вирішили попередити водія про несправність, однак чоловік вимоги про зупинку проігнорував і продовжив рух.

Погоня тривала недовго. Вже на перехресті вулиці Маргітича та вулиці Сріблястої чоловік скоїв наїзд на електроопору. На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Водій від госпіталізації відмовився, а транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень.

Під час спілкування, патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік від огляду на приладі драгер, або у медзакладі, відмовився.

На винуватця ДТП патрульні склали ряд адміністративних матеріалів. Зокрема, за керування у стані алкогольного сп’яніння, за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, за невиконання вимог про зупинку, тощо.

Пам’ятайте! Втікаючи від патрульних на автомобілі, водій наражає на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху. А перебування у стані алкогольного сп’яніння за кермом може накликати чимало біди.

Будьмо відповідальними!

Патрульна поліція Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах