57583
15:15 16.062019

В Ужгороді встановлюють обставини аварії, в результаті якої постраждали троє осіб

Події 1676

Правоохоронці з’ясовують причини аварії, що трапилася в Ужгороді. Водія «Ford Focus» через отримані внаслідок зіткнення з позашляховиком травми, госпіталізували до реанімації. А водійку та пасажирку «Porsche Cayenne» поміщено до лікарні. Відносно 21-річної вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

 

 

 

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області розпочали слідство за фактом дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, що трапилася учора,15 червня, увечері. О 19:27 до поліції надійшло повідомленням від інспектора Управління патрульної поліції. Нарядом було поінформовано, що в Ужгороді по вулиці Слов’янській трапилася ДТП з потерпілими. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 19:15 21-річна мешканка Сваляви перебуваючи за кермом авто «Porsche Cayenne», не впоралася з керуванням виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця.

У результаті аварії, до лікарні госпіталізували трьох осіб: 21-річну водійку «Porsche Cayenne», її ровесницю мешканку с. Сторожниця, яка перебувала у авто у якості пасажира, а також водія «Ford Focus». Стан чоловіка лікарі характеризують як вкрай важкий.

За даним фактом у поліції розпочате розслідування за статтею 286 ККУ, тобто порушення правила безпеки дорожнього руху з потерпілими. У ході слідства, слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту встановлять усі обставини аварії.

21-річну свалявчанку затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу. У справі триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах