57556
19:12 15.062019

Поліцейські Угорщини запросили українських дітей на відпочинок до літнього табору

Події 1680

Під час зустрічі керівництва поліції Закарпаття з делегацією з Угорщини, іноземні колеги передали українським дітям путівки на відпочинок до ІХХ Міжнародного табору дорожнього руху у Ньїредьгазі.

З 9-го по 16 липня діти українських поліцейських відпочиватимуть у Ньїредьгазі. Про це стало відомо учора під час зустрічі керівництва ГУНП в Закарпатській області з делегацією іноземців.

До Угорщини поїдуть не тільки закарпатські дітлахи, але й діти правоохоронців з  Луганщини та Донеччини, віком від 10 до 14 років. Таким подарунком хлопців та дівчат заохотили представники іноземної поліції, які вчора завітали до Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, де зустрілися з керівництвом органу.

З делегацією, яку очолив заступник по громадській безпеці керівника поліції Управління поліції Саболч-Сатмар-Берегської області і головний радник поліції, полковник поліції доктор Жолт Гудак, поспілкувалися начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області полковник Роман Стефанишин та його заступник полковник поліції Іван Пеняк.

У ході перемовин між сторонами, керівники правоохоронних органів обговорили подальшу взаємодію.

Зокрема, найближчим часом діти угорських поліцейських відвідають місто Львів на запрошення очільника поліції Закарпаття Романа Стефанишина.

«Ми продовжуємо дотримуватися традиції, яка існує вже багато років. Завдяки таким ініціативам, діти українських правоохоронців можуть побачити закордон, а угорські школярі відповідно – Україну», – наголосив начальник поліції Закарпаття.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах