57011
10:50 6.062019

У 40-річного берегівчанина вилучено наркотичні препарати вартістю 500 тисяч гривень

Події 1688

Правоохоронці провели слідчі дії та санкціоновані обшуки, у ході яких було вилучено наркотичні препарати, вартістю 500 тисяч гривень та зброю. У справі триває досудове розслідування.

Співробітники Управління протидії наркозлочинності поліції Закарпаття спільно зі слідчими відділу з розслідування особливо тяжких злочинів під процесуальним керівництвом прокуратури області із залученням бійців спецпідрозділу «КОРД» провели оперативні заходи з викриття наркозбувача у Берегові. Правоохоронцями в ході проведення досудового слідства у кримінальному провадженні було встановлено, що 40-річний мешканець села Мочола Берегівського району може бути причетний до наркозлочинів.

У ході проведення оперативних заходів за кримінальним провадженням відкритим за фактом збуту наркотиків (стаття 307 ККУ), підозра підтвердилася. Чоловіка затримано при спробі збуту 4 кілограмів особливо небезпечного наркотичного засобу «Макова солома» та 2 літрів концентрату з макової соломи. Загальна вартість вилученого сягає близько 500 тисяч гривень.

У ході санкціонованих судом обшуків, які проводилися також за місцем проживання імовірних співучасників фігуранта, поліцейські вилучили також три пістолети, один з яких – з ознаками переробки. Зброю направлено на експертизу.

Крім вже розпочатого слідства, додатково відкрите кримінальне провадження за статтею 305 Кримінального кодексу України, тобто контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, а також статтею 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю)

Станом на тепер 40-річного берегівчанина затримано у порядку статті 208 КПК України.

Відносно решти – вирішується питання про притягнення їх до відповідальності. У справі триває досудове слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах