56552
13:55 27.052019

Трьох юнаків з Солотвина судитимуть за напад на прикордонника

Події 1670

Слідчі Тячівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень працівнику прикордонної служби. Фігурантів справи встановлено. У справі триває слідство

25 травня об 11.15 до Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення про конфлікт, що трапився в смт Солотвино між працівником прикордонної служби та невідомими особами.

Зі слів заявника, 24 травня, близько 5.00 ранку, коли він повертався з роботи, біля його будинку до нього під’їхав автомобіль «Chevrolet».

В салоні автомобіля знаходилося троє невідомих заявнику осіб. Чоловіки мали на меті спровокувати конфліктну ситуацію. Згодом один із них застосував проти потерпілого газовий балончик. З метою самозахисту працівник прикордонної служби здійснив постріл у повітря з пістолета, після чого особи утекли в невідомому напрямку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до даного правопорушення причетні троє жителів смт. Солотвино, 16-ти, 21-го та 23-ох років. Тепер їх опитують.

Санкція статті 345 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

У справі триває досудове слідство, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах