56481
12:59 25.052019

На Тячівщині офіцеру-прикордоннику погрожували троє місцевих жителів

Події 2030

Так, вчора, 24 травня, до офіцера оперативно-розшукового підрозділу Західного регіонального управління, який повертався зі служби додому, в смт Солотвино під’їхав легковий автомобіль української реєстрації з трьома невідомими особами.

Двоє з них, погрожуючи прикордоннику, намагалися застосувати фізичну силу та використали стосовно охоронця кордону газовий балончик сльозоточивої і подразнюючої дії. Правоохоронець, з метою самозахисту, здійснив попереджувальний постріл з пристрою для відстрілу гумових куль, після чого нападники втекли. У офіцера медики діагностували опіки слизових оболонок очей.

По даному факту до Національної поліції направлене повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

У ході вжитих заходів прикордонники, спільно зі співробітниками Національної поліції встановили та затримали усіх трьох фігурантів справи – місцевих жителів. Тривають слідчі дії, повідомляє Державна прикордонна служба України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах