56086
13:22 20.052019

На Закарпатті протягом тижня на крадіїв електроенергії накладено штрафів на суму 63 тис грн

Події 1559

Починаючи з 13 по 19 травня 2019 року працівниками Товариства «Закарпаттяобленерго» виявлено 34 факти крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 28 Актів про порушення Правил серед населення та 6 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у Тячівському районі (13 порушень відповідно). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло) і пошкодження та зриву пломб на засобі обліку.

У юридичному секторі факти крадіжок було виявлено в Хустському, Берегівському та Виноградівському районах Закарпатської області. Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло) і пошкодження та зриву пломб на засобі обліку.

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 63,26 тис. грн.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах