54563
14:25 23.042019

П'яний мешканець Чопа втретє попався поліції

Події 1525

У Чопi вночi працiвники групи реагування патрульної полiцiї зупинили автомобiль марки «Оpеl Аstrа», який робив незрозумiлi маневри. За кермом перебував мiсцевий житель в станi алкогольного сп’янiння. Як з’ясувалося, цей водiй попадається вже втретє, права керування вiн уже позбавлений.

Вiд проходження медосвiдування чоловiк вiдмовився. На нього в присутностi свiдкiв склали черговий адмiнпротокол за керування в станi алкогольного сп’янiння i без водiйського посвiдчення та вiдсторонили його вiд керування.

В Iршавi вночi працiвники групи реагування патрульної полiцiї зупинили за незрозумiле маневрування на дорозi автомобiль марки «ВАЗ-2106». Керував ним без водiйського посвiдчення i в станi алкогольного сп’янiння житель села Собатин Іршавського району. Пiд час медосвiдування в лiкарнi у нього виявили 1,3 промiле алкоголю. Правоохоронцi склали на правопорушника адмiнпротоколи за керування в станi алкогольного сп’янiння i без водiйського посвiдчення та вiдсторонили його вiд керування.

Ще чотирьох п’яних водiїв виявили за минулу добу працiвники патрульної полiцiї областi.

Складенi на правопорушникiв адмiнпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в станi алкогольного або наркотичного сп’янiння) правоохоронцi скерують до суду для прийняття остаточного рiшення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах