54451
14:08 21.042019

У Берегові чоловік ударив ножем пенсіонера

Події 2967

Берегівські правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який ударив ножем на вулиці пенсіонера. Потерпілого госпіталізували до лікарні. За даним фактом розпочато слідство.  

Учора, 20 квітня, о 12.30 год. до поліції надійшло повідомлення про те,  що на вулиці Рожешкерт у місті Берегові чоловік отримав ножове поранення. 72-річного потерпілого з проникаючим ножовим пораненням доставили до лікарні.

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження потерпілому завдав ножем молодий чоловік, який підїхав до нього на вулиці на мотоциклі. Після того, як ударив жертву ножем у живіт, нападник втік з місця пригоди.

Співробітники Берегівського відділу поліції оперативно встановили особу підозрюваного. Ним виявився 36-річний мешканець Берегова, знайомий потерпілого.

За фактом увмисного тяжкого тілесного ушкодження (ч.1 ст. 121) Кримінального кодексу України поліція розпочала кримінальне провадження.  Знаряддя злочину-кухонний ніж вилучено. На спецмайданчик поліції поміщено мотоцикл, на якому скоїв злочин нападник.

Самого фігуранта справи затримано в порядку статті 208 КПК України й взято під варту. Причину неадекватного вчинку берегівця встановлюють слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах