541
11:20 12.042016

На Мукачівщині п'яний водій врізався у припарковану вантажівку. Загинув пасажир

Події 1645

ДТПЕкспертиза засвідчила в крові водія майже 3% етилового спирту. Тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Справа вже в суді.

Ця трагедія сталася наприкінці лютого на Мукачівщині. 30-річний житель с.Залужжя, хильнувши зайвого (експертиза засвідчила в його крові 2,98% етилового спирту), сів за кермо мікроавтобуса «Форд Транзит». Їхав не сам, у салоні перебував на передньому сидінні 27-річний пасажир.

Проїжджаючи селом Ромочевиця, п’яний водій не впорався з керуванням і врізався на швидкості у вантажний «Мерседес», припаркований на узбіччі дороги. Від удару найбільше постраждав згаданий пасажир – від отриманих травм молодий чоловік загинув.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.286 ч.2 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини). Справу розслідувало слідче управління обласної поліції.

Досудове розслідування вже закінчено, а саме кримінальне провадження з обвинувальним актом направлено в суд. Він і вирішуватиме долю мукачівця, з вини якого загинула молода людина. Загрожує ж тому від 3 до 8 років позбавлення волі, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах