53014
11:35 24.032019

Прикордонники виявили контрабандний тютюн у вантажівці поляка

Події 1458

Чималу партію тютюнових виробів, як намагалися незаконно перемістити до Словаччини, виявили сьогодні прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Малий Березний».

О третій ночі у пункт пропуску на виїзд з України прибув вантажний автомобіль «Fiat» під керуванням 57-річного громадянина Польщі та з двома пасажирами – громадянами України. З огляду на те, що транспортний засіб підпадав під відомчі профілі ризиків, прикордонники вирішили оглянути його поглиблено. Під час такої перевірки правоохоронці спільно з митниками виявили у вантажівці спеціально облаштований тайник. У паливному баку транспортного засобу було виготовлено отвір, де приховали від контролю 1083 пачки контрабандних цигарок різних виробників. Більшість тютюнових виробів були без акцизних марок України. Щоб отримати доступ до тайника, прикордонникам довелось демонтувати паливний бак.

У встановленому законодавством порядку вантажний автомобіль «Fiat» польської реєстрації та виявлені у ньому цигарки вилучено співробітниками ДФС. Сума оцінки конфіскату наразі встановлюється.
Нагадаємо, що за останні дні це уже третій поспіль випадок, коли прикордонні наряди Чопського загону виявляють цигарки в тайниках, облаштованих у паливних баках транспортних засобів. Аналогічні схованки з 730 пачками цигарок виявили напередодні у пунктах пропуску «Тиса» та «Ужгород».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини