52947
13:15 22.032019

П’яний мешканець Рахівщини намагався відібрати зброю у прикордонника

Події 1633

Учора до прикордонника відділу «Ділове», який ніс службу на кордоні, підійшла невідома особа з ознаками алкогольного сп’яніння та в грубій формі висловлювала намір фізичної розправи.

При цьому чоловік здійснив спробу заволодіння зброєю. В результаті, особу затримано та складено протокол за ст.185-10 КУпАП. До ГУ Нацполіції в Закарпатській області направлено повідомлення за ч.1 ст.345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

А днем раніше затримано 2 громадян України, які нещодавно погрожували фізичною розправою прикордонному наряду, також під час несення служби. Тоді при спробі затримання молодики чинили опір та намагалися вдарити прикордонника. У відповідь складом прикордонного наряду здійснено два попереджувальних постріли вгору. Однак особи вдались до втечі на транспортному засобі. Пошуки цих ділків продовжувалися. В результаті, осіб все ж таки було знайдено та затримано. На одного з них складено адмінпротокол за ч.2 ст.185-10 КУпАП та за рішенням Рахівського суду накладено штраф у розмірі 1700 гривень. А з неповнолітнім проведено роз’яснювальну роботу та передано батькам.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах