52913
21:28 21.032019

Призначена комісія з технічного розслідування причин та обставин вибуху газу на Хустщині

Події 1411

У с. Рокосово Хустського  району внаслідок вибуху, імовірно газоподібної  суміші, був  зруйнований житловий будинок. На місці аварії виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. За попередньою інформацією правоохоронних органів, у причетності до скоєння цього злочину підозрюється 25-річний місцевий житель. Молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, через ревнощі убив свою співмешканку. Намагаючись приховати сліди злочину, він закутав тіло жінки у ковдру та килим, далі спричинив вибух побутового газу.

Наразі підозрюваний з численними опіками обличчя та тіла перебуває в реанімаційному відділенні Хустської районної лікарні. Питання про обрання щодо рокосівця запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою буде вирішене після покращення його стану.

Тим часом наказом начальника Управління Держпраці у Закарпатській області Богдана Дороша призначена комісія з технічного розслідування обставин та причин аварії, пов’язаної з використанням газу в побуті, яку очолив  головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництві і об’єктах підвищеної небезпеки Людвіг Андращук.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах