52855
20:24 20.032019

Рятувальники влаштували для учнів акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Події 2384

Рятувальники ДСНС постійно працюють з дітьми, аби ті не забували правила пожежної безпеки, знали як відрізнити вибухонебезпечний предмет від звичайної металевої бляшанки, вміли користуватись вогнегасником та знали алгоритм дій під час виникнення різних надзвичайних ситуацій. Сьогодні, 20 березня «пожежний» урок безпеки чекав на учнів закладу загальної середньої освіти смт Воловець під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яку провели рятувальники місцевого підрозділу ДСНС.

Під час теоретичної частини заходу рятувальники роз’яснили школярам основні правила пожежної безпеки, розповіли, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем як у приміщенні, так і надворі. Та зауважили, що залишене у лісі розпалене багаття, та підпал сухої трави й сміття призводить до екологічного лиха та масштабного знищення нашого довкілля.

Ну а далі, найулюбленіший етап усіх навчальних заходів рятувальників ДСНС – показ техніки та спорядження. Звісно, емоції від приміряння костюму вогнеборця, власноруч ліквідоване «загорання» та розрізання металевої конструкції гідравлічними ножицями залишаться яскравим спогадом у пам’яті школярів.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах