52799
13:01 19.032019

На Закарпатті затримали 8 п’яних водіїв

Події 1672

За 18 березня поліцейські Закарпаття затримали вісьмох водіїв у стані сп’яніння в Мукачівському, Виноградівському, Рахівському районах.

У селі Неветленфолу Виноградівського району, неподалік митного поста на українсько-румунському кордоні, вчора ввечері сталася ДТП. Вантажний автомобіль марки «Vоlvо» на іноземних номерах, який стояв у колоні в черзі для перетину кордону, ударив ззаду інший каміон.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення, то виявили, що водій-іноземець, який скоїв аварію, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення він не надав, від проходження медосвідування відмовився.

На правопорушника-іноземця в присутності свідків поліцейські склали адмінпротокол за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

На автодорозі між селами Іванівці-Жуково Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Москвич», який рухався без увімкненого освітлення. За кермом перебував житель Іванівців у стані сильного алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, на нього склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення. Від керування нетверезого чоловіка відсторонили.

У Великому Бичкові на Рахівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «Jeep Chеrоkee» іноземної реєстрації, на якому не освітлювався задній номерний знак. За кермом перебував житель Вінницької області в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще 5 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Мукачівщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
11:51
На вулиці Новака в Ужгороді сьогодні перекриють проїзд
11:42
На Закарпатті запрацювали ще три поліцейські станції
11:37
«Як минуле допомагає зрозуміти нам цю війну»: лекція від Української академії лідерства для ужгородців та гостей міста
11:01
51 медаль і перше загальнокомандне місце привезли закарпатці з чемпіонату України зі змішаних бойових мистецтв
10:15
ВИЙШОВ № 552 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
У День Піфагора факультет математики та цифрових технологій УжНУ зібрав 10 тисяч грн для ЗСУ
09:53
У Мукачеві відкрили безпековий освітній простір для студентів
09:32
Життя в новому жилі: організація «Людина у скруті» допомагає створювати шелтери на Закарпатті
09:15
На Закарпатті можуть запровадити графіки відключень електроенергії для для бізнесу та промисловості
08:53
Всі новини