51297
17:51 19.022019

Судитимуть закарпатця, який учинив смертельну аварію та утік за океан

Події 1661

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо мешканця смт Королево, Виноградівського району, депортованого із США, де він переховувався спричинивши смертельне ДТП в червні 2015 р. у м. Виноградові.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний, рухаючись зі сторони смт Королево вулицею Добролюбова в м. Виноградів, не забезпечив безпеку дорожнього руху та допустив зіткнення зі зустрічним автомобілем «Mercedes Sprinter», в якому знаходилось подружжя та малолітній син.

Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень малолітній пасажир загинув на місці ДТП.

Дії підозрюваного кваліфіковані з ч. 2 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювало СУ ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

Довідково:

За вчинення даного злочину, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах