51289
15:07 19.022019

Чотири майнові злочини розкрили на Закарпатті

Події 1381

Правоохоронці встановили трьох осіб, які причетні до крадіжок в містах Ужгороді, Виноградові та Рахові. За усіма фактами розпочато слідство

Працівники кримінальної поліції Ужгорода затримали 39-річного мешканця Вінничини за підозрою у скоєнні ним двох крадіжок. Чоловік підозрюється у крадіжці з автомобіля ужгородця акумуляторної батареї та магнітоли, та крадіжці жіночої сумки з місцевого хостелу.

За обома фактами крадіжок у відділі поліції відкриті кримінальні провадження. Наразі відносно фігуранта справи вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненому та обрання йому міри запобіжного заходу.

У місті Рахові поліція розкрила крадіжку з місцевого магазину. Кримінальне правопорушення скоїла 49-річна мешканка села Богдан. З прилавку крамниці жінка викрала два гаманці. Речові докази-гаманці, вилучено. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Працівники поліції Виноградова розслідують крадіжку двоколісного транспортного засобу. З будинку місцевого мешканця викрали велосипед вартістю 7 тисяч гривень. Правоохоронці встановили особу причетного до крадіжки. Ним виявився 21-річний непрацюючий раніше судимий виноградівець. Чоловік, тривалий час переховувався від поліції. Наразі його місце знаходження встановлено.

Велосипед, який крадій мав намір продати, поліція вилучила. Виноградівцю вже повідомлено про підозру за ч. 3 ст 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини