49807
13:06 22.012019

Закарпатська поліція виявила чотирьох п’яних водіїв

Події 1227

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували два факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському районі. Ще двох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Крива Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ЗАЗ Славута», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення житель селища Тересва Тячівського району. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Другого п’яного водія тячівські правоохоронці затримали в селищі Буштино завдяки інформації небайдужих громадян. Ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Оpеl Cоmbо», яким керував житель Буштина. Чоловік не мав водійського посвідчення, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах