49763
13:34 21.012019

Через пожежу в котельні на Іршавщині загорівся житловий будинок

Події 1614

20 січня о 08.08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного дворогосподарства, що на вул. Центральній в с. Хмільник Іршавського району. Осередком загорання стала котельня, прибудована до житлового будинку 81-річного місцевого мешканця. Загорання помітила внучка господарів, яка мешкає неподалік. Жінка побачила, що з даху приміщення котельні назовні вириваються язики полум’я, тож вона негайно розбудила родичів та зателефонувала рятувальникам.

На місце події прибули вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. О 08.40 пожежу локалізували, а о 08.55 повністю ліквідували. Бійці ДСНС вправно приборкали вогонь та не допустили його розповсюдження житловим будинком. Однак, полум’я таки встигло знищити 12 кв. м покрівлі котельні та 2 кв. м покриття оселі, а також речі домашнього вжитку, що знаходилися в осередку загорання.

Постраждалих на пожежі не було. Збитки та причина пожежі встановлюються. Серед ймовірних розглядається й коротке замикання електромережі, повідомила «Карпатському об’єктиву» У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах