49654
19:57 18.012019

На Великоберезнянщині до 4 років позбавлення волі засуджено ще одного фігуранта з групи хуліганів, які безпричинно напали на сім’ю

Події 3719

Прокурором Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури доведено у районному суді вину ще одного злісного злочинця, який, спільно з іншими 9 чоловіками, безпричинно, з хуліганських мотивів  напали на сусідську сім’ю.


Подія трапилась наприкінці серпня 2016 року. Тоді, близько 6 год. ранку обвинувачений, спільно з іншими  фігурантами злочину, незаконно проникли до приватного будинку в смт. Великий Березний.

В ході нападу хулігани нанесли серію ударів мешканцям будинку різними предметами, пристосованими для нанесення тілесних ушкоджень, які вони принесли з собою (металевий кутник, сокира, дерев’яна палиця, ланцюг та інші).

П’ятеро потерпілих (серед яких двоє малолітніх дівчаток-інвалідів) отримали легкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Відтак, з урахуванням всіх наданих прокурором доказів, Великоберезнянським районним судом визнано обвинуваченого винним у хуліганстві, вчиненому групою осіб із використанням холодної зброї та інших, заздалегідь підготовлених предметів для нанесення тілесних ушкоджень (ч.4 ст.296 КК України), а також у порушенні недоторканості житла (ч.1 ст.162 КК України) та засуджено до 4 років позбавлення волі.

Відносно засудженого міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою залишено без змін, очікується на вступ вироку в законну силу.

Довідково:

П’ятеро інших фігурантів даного злочину засуджені за вироками,  які набрали законної сили після їх перегляду в апеляційній та касаційній інстанції і вже відбувають покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Обвинувальні акти стосовно 2 осіб наразі перебувають на розгляді в суді. Крім того, відносно одного з обвинувачених кримінальне провадження закрито під час судового розгляду (у зв’язку із його смертю). Ще один підозрюваний оголошений у розшук.


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини