49524
21:56 15.012019

Прокуратура оскаржила до суду результати тендеру з будівництва системи водопостачання та каналізації у Мукачеві

Події 2997

Прокуратура Закарпатської області подала до Господарського суду Закарпатської області в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Західного офісу Держаудитслужби до Управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому та приватного товариства –  переможця результатів відкритих торгів позовну заяву про визнання недійсними результатів публічних торгів та укладеного за їх результатами договору про виконання робіт.

Так, у ході реалізації прокуратурою області представницьких повноважень, встановлено, що посадові особи управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому під час проведення відкритих торгів із закупівлі робіт з будівництва системи водопостачання та каналізації по ряду вулиць у м.Мукачево неправомірно надали перевагу одному з учасників торгів безпідставно визнавши його переможцем.

В результаті, з представниками даного товариства, було укладено договір на проведення вказаних робіт на 11,5 млн грн.

Також, за вказаним фактом слідчі ГУНП в Закарпатській області здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, з попередньою правовою кваліфікацією за  ч.2 ст. 346 КК України – (зловживання владою або службовим становищем). Процесуальний контроль за ходом даного слідства забезпечує прокуратура Закарпатської області.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах