48128
11:02 11.122018

Поліцією Закарпаття розкрито кілька злочинів

Події 1717

Поліцейські трьох райцентрів області розкрили майнові злочини, скоєні на Перечинщині, Міжгірщині та Берегівщини.

Крадіжку велосипеду розкрили також правоохоронці Перечинського відділення. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що крадіжку скоїв 33-річний раніше судимий мешканець Порошково. Речовий доказ вилучено, триває слідство.

У селищі Міжгір‘я місцеві поліцейські викрили осіб, причетних до крадіжки з трактора двох акумуляторних батарей. Причетними до злочину виявилися двоє місцевих студентів 16-ти та 17- ти років. Автозапчастини, які фігуранти справи мали намір продати вилучили, слідство у справі триває.

Правоохоронці Берегівського відділу поліції розкрили пограбування на жителя села Яноші. 23- річний берегівець разом зі своїм знайомим відібрали в чоловіка мобільний телефон та 1700 гривень. Слідство у справі триває.

За даними фактами скоєних правопорушень в відділеннях поліції відкриті кримінальні провадження за статтями 185 та 186 Кримінального кодексу України, в рамках яких слідчі встановлять всі подробиці скоєних правопорушень та перевірять підозрюваних на причетність до скоєння інших майнових злочинів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах