47896
21:37 6.122018

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно юнака, який обвинувачується у скоєнні смертельного ДТП

Події 1519

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування стосовно 22-річного мешканця с. Вільхівці Тячівського району, який обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель 40-річного закарпатця.

ДТП трапилась у жовтні цього року в селі Нересниця Тячівського  району.

В ході досудового розслідування встановлено, що місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на пішохода. Від отриманих травм, потерпілий загинув на місці аварії.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом,  якщо вони спричинили смерть потерпілого.

За скоєне, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі ГУНП в Закарпатській області завершено. Процесуальним прокурором затверджено та скеровано обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах