47778
15:38 4.122018

На Закарпатті горіли чотири господарські споруди

Події 2135

Як повідомляє “Карпатському об’єктиву” У ДСНС України у Закарпатській області, 3 грудня о 13:17 повідомлення про пожежу у надвірній споруді надійшло хустським рятувальникам. Горів хлів на вулиці Шевченка, що у селі Кошелево. На місце пожежі прибули вогнеборці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, які вже о 13:42 локалізували пожежу, а о 15:30 повністю ліквідували її. Рятувальники не дали розповсюдитись вогню на житловий будинок господарів. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі близько 60 кв.м, чотири тони сіна та частково пошкоджено перекриття хліву.

Інше повідомлення, о 20:59, надійшло рятувальникам Великоберезнянського району. Пожежа сталась у господарській споруді жителя села Люта. Над ліквідацією пожежі працювали вогнеборці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний у складі семи чоловік особового складу та двох одиниць техніки. Вже о 23:11 пожежу локалізували, а о 01:00 повністю ліквідували. З’ясувалось, що господар 1959 року народження, залишив без нагляду вогонь під час приготування їжі сільськогосподарським тваринам у споруді, де ще знаходились пиломатеріали та господарський інвентар. Споруду та речі господарів, що там знаходились врятувати не вдалося.

Наступне повідомлення надійшло мукачівським рятувальникам о 21:32. Горіла надвірна споруда на вулиці Миру, що у селі Червеньово. На місце пожежі прибули вогнеборці 17-ї та 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. З’ясувалось, що вогонь приборкали до приїзду рятувальних підрозділів.

А о 02:06 вже 4 грудня на пожежу надвірної споруди на вулиці Головній, що у селі Червоне, їхали вогнеборці Ужгорода. Над її ліквідацією працювали чергові відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. Велика Добронь. Рятувальники не дали вогню перекинутись на житловий будинок чим і врятували помешкання власника.

Остаточні причини та збитки від пожеж встановлюють правоохоронці. Загиблих та травмованих немає.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини