47681
09:39 2.122018

На Хустщині мотоцикліст врізався у «Mercedes-Benz»

Події 1338

В Хустському, Іршавському, Рахівському та Великоберезнянському районах зафіксовано випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

У селищі Вишково Хустського району трапилася ДТП. 29-річний водій мотоциклу «Viper», здійснюючи маневр обгону, не дотримався визначеної дистанції і допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz». Під час документування ДТП поліцейські провели медосвідчення порушника. У нього виявилось 2,3 проміле алкоголю. На мешканця селища Вишково склали два адміністративні протоколи – за порушення правил безпеки дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

На Іршавщині у селі Осій поліцейські зупинили водія автомобіля «Audi» під керуванням 30-річним місцевим мешканцем. На автомобілі не працювало світло фар. За кермом машини чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час його освідування у нього зафіксували 2,00 проміле алкоголю. Порушника відсторонили від керування транспортним засобом, водійський документ вилучили.

У місті Рахів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус «Mercedes-Benz» під керуванням мешканця Тячівщини. Водій під час маневрів не вмикав сигнал повороту. Як з’ясували поліцейські, за кермом машини перебував 57-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявилось 0,33 проміле алкоголю. Правопорушника відсторонили від керування автомобілем, водійське посвідчення вилучили.

У селищі Великий Березний поліцейські помітили автомобіль марки «Volkswagen Golf», на якому не висвічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі матеріали складені на правопорушників за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини