476
09:54 10.042016

В Ужгороді вбили двох студентів з Індії. ФОТО, ВІДЕО

Події 2400

p_139764_2_gallerybigУжгородські правоохоронці розслідують справу щодо насильницької смерті двох студентів та замах на вбивство третього.

10 квітня близько 4:00 ранку на гарячу лінію 102 звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що у власному будинку по вул. Щедріна він виявив мертвими двох юнаків. Третій був у важкому стані з ножовим пораненням.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та патрульний наряд. Швидкою пораненого доставили в реанімаційне відділення міської лікарні.

Як з’ясували правоохоронці, власний будинок чоловік здавав в оренду трьом студентам-третьокурсникам, громадянам Індії. Імовірно, причиною інциденту стало нічне застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями.

Правоохоронці доклали всіх зусиль, щоб ідентифікувати та затримати зловмисників, що нанесли ножові поранення та тілесні ушкодження, від яких двоє громадян Індії померли на місці, а третього у вкрай важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Ужгородської міської клінічної лікарні.

Вжитими заходами працівників патрульної поліції, Ужгородського відділу поліції, управління карного розшуку, слідчого управління та прикордонниками Чопського прикордонного загону було затримано трьох осіб (двох чоловіків та жінку), підозрюваних у нічному вбивстві студентів. Троє – мешканці Закарпатської області. Під час перевірки речей в сумці у зазначених осіб було виявлено три паспортні документи громадян Індії та закривавлений кухонний ніж.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах