46866
13:18 14.112018

За минулу добу на Закарпатті затримали 6 водіїв під дією алкоголю та наркотиків

Події 1837

Випадки керування автомобілями у стані сп’яніння було зафіксовано у Виноградівському, Іршавському, Мукачівському, Перечинському та Хустському районах області.

У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103» після перетину водієм під час обгону суцільну смугу дорожньої розмітки. Молодий чоловік зізнався у вживанні марихуани, але медосвідовування проходити відмовився. На нього було складено протокол та вилучено водійське посвідчення й відсторонено від керування.

Ще одного водія у стані алкогольного сп’яніння затримали на Іршавщині. Там між селами Довге й Приборжавське ввечері сталася ДТП – унаслідок виїзду на смугу зустрічного руху «ВАЗ-2101» зіштовхнувся з автомобілем марки «Меrсеdеs Sрrіntеr». Жертв не було, автомобілі були ушкоджено несуттєво. Проте водій «ВАЗ-2101» утік з місця пригоди. Після дзвінка потерпілого до поліції його знайшли за кілометр від місця аварії. Поліцейські групи реагування вияснили, що він є жителем Хуста і не має водійського посвідчення, а також перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього складено адмінпротоколи за скоєння ДТП, за втечу з місця події, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів.

Мукачівським поліцейським надійшла ввечері інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Шенборн Мукачівського району їздить п’яний на автомобілі марки «ВАЗ-2107». Вказане авто затримали працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення. В машині перебувало двоє чоловіків, жителі Мукачева. Як з’ясувалося, власник машини передав керування п’яному товаришу, який не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в того виявили 1,98 проміле алкоголю.

Поліцейські склали на водія адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. А власника авто притягнули до адмінвідповідальності за передачу керування особі, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

У селі Тур’я Ремета Перечинського району ввечері сталася ДТП: водій автомобіля «Міtsubіshі» іноземної реєстрації не впорався з керуванням і злетів з траси в кювет. В машині перебувало двоє молодих чоловіків, жителі Ужгорода. В аварії вони не постраждали, чого не скажеш про машину.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення, то встановили, що водій керував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав документів на право керування. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника складено адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення.

У селі Кам’янське на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, яким керував житель села Мідяниця. Водій не був пристебнутий паском безпеки й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Сокирниця Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в лікарню, де він відмовився його проходити. Візуально лікар діагностував у водія середню ступінь сп’яніння. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини