46800
12:36 13.112018

На Свалявщині п’яний водій скоїв ДТП на краденій машині

Події 1431

У селі Дусино Свалявського району сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-21099» злетів із дороги в кювет і перекинувся. В машині перебував водій, 38-річний житель села Росош, і жінка.

На щастя, обійшлося без жертв, хоча машина зазнала серйозних пошкоджень. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення, а сам автомобіль, як з’ясувалося, узяв без дозволу від свого знайомого.

Обох потерпілих доставили до лікарні. Там їм надали медичну допомогу, а у водія виявили 1,5 проміле алкоголю.

На водія склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. А за незаконне заволодіння транспортним засобом і за скоєння ДТП з потерпілими йому загрожує кримінальна відповідальність.

У селі Богдан Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2104», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього 1,77 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

П’яного водія за минулу добу виявили також працівники управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах