46110
11:41 31.102018

П’яні водії скоїли ДТП на Закарпатті

Події 1798

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Хустському, Великоберезнянському, Рахівському районах.

У Великому Березному учора пізно ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «Suzukі» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував місцевий житель, в’їхав в електричний стовп. Водій не постраждав, але машина зазнала технічних ушкоджень.

Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що водій автомобіля перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Попадається він уже не вперше: попереднього разу від нього вилучили водійське посвідчення за керування в стані алкогольного сп’яніння. Цього разу драгер виявив у нього 2,73 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння. Машину затримали на спецмайданчик поліції Великого Березного.

Друга автопригода сталася в селищі Ясіня на Рахівщині. Незареєстрований мотоцикл марки «Аlfа» під керуванням місцевого жителя зіткнувся з автомобілем марки «Skоdа Fabia». На щастя, в аварії ніхто не постраждав, але працівники групи реагування патрульної поліції виявили, що мотоцикліст перебуває в стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 1,98 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Чертеж Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-21099», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,45 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Хусті працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Аudі», який рухався без увімкненого світла. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інфорує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини