45673
12:32 22.102018

Затримали сімох п'яних за кермом: закарпатським водіям море по коліна

Події 1291

bb3130e0ff6806475d96066ac2a21c26d6d8559fЗа минулі вихідні працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському, Рахівському, Тячівському, Ужгородському, Іршавському, Виноградівському районах.

У селі Оноківці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус марки «Volkswagen Trаnsрorter», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в наркодиспансері Ужгорода в нього виявили 3,25 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На Тячівщині з вини п’яних водіїв у неділю сталися дві незначні ДТП, без травмованих. Увечері в селі Криве автомобіль марки «ВАЗ-2107» під керуванням жителя сусіднього села Терново зачепив під час руху автомобіль «Volkswagen Gоlf». Працівники групи реагування патрульної поліції доставили винуватця ДТП на медосвідування в лікарню, де у нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Друга ДТП сталася вночі у селі Вільхівці Тячівського району. Там автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації під керуванням жителя села Угля зіткнувся з припаркованим на узбіччі автомобілем марки «ВMW». Машини зазнали технічних ушкоджень. Водій-винуватець перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Малому Березному працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «К-750», яким керував без захисного шолома і без водійського посвідчення житель села Завосино Великоберезнянського району. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 2,0 проміле алкоголю. Поліцейські склали на водія адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Бичкові на Рахівщині пізно ввечері правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував житель села Біла Церква Рахівського району в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,84 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Білки Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Vірer», яким керував місцевий житель без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,8 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У Виноградові поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому був відсутній передній бампер. У молодого водія були ознаки наркотичного сп’яніння, він визнав, що вживав марихуану, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах