45501
13:29 18.102018

На Свалявщині та у В. Березному поліція випадково затримала п’яних за кермом

Події 1600

У Великому Березному водій “Жигулів” їздив без освітленого заднього номерного знака, а у Керецьках на Свалявщині шофера “здали” незрозумілі маневри.

130562

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом батькового авто перебував 22-річний місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Керецьки Свалявського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом іномарки перебував 40-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах