45465
20:47 17.102018

Дві групи нелегалів та провідника затримали прикордонники спільно з Нацполіцією Закарпаття

Події 2975

11Сьогодні ввечері прикордонники Чопського загону спільно з оперативними співробітниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби та Національної поліції затримали дві групи нелегалів, а також їхнього переправника. У ході виконання заходів по кримінальному провадженню, порушеному за матеріалами оперативників ЗхРУ, на околиці населеного пункту Княгиня було виявлено легковик з чотирма громадянами Бангладеш. Разом з іноземцями затримали й нашого співвітчизника, який намагався незаконно перевезти їх з України до Словаччини.

У ході подальших пошукових заходів правоохоронці затримали ще двох нелегалів, попередньо, громадян Гани. Їх відшукали неподалік населеного пункту Домашин Великоберезнянського району. Як пояснювали згодом іноземці, їх висадили з автомобіля та вказали напрямок, як дістатися кордону.

Наразі тривають заходи з пошуку інших осіб, причетних до доставки незаконних мігрантів у прикордоння. Після встановлення особи затриманих їх притягнуть до відповідальності за спробу порушення державного кордону.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах