45391
14:09 16.102018

Вихідні на Закарпатті: вісім п’яних водіїв, дві скоєні ними ДТП

Події 2584

За тривалі вихідні на Закарпатті було затримано вісьмох п’яних водіїв, два з яких скоїли ДТП.

16101

За минулі вихідні працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському, Рахівському, Тячівському, Хустському, Мукачівському, Берегівському районах

У селі Клячаново Мукачівського району у неділю ввечері з вини пяного водія сталася ДТП з потерпілими. Близько 21-ї години автомобіль марки «Лада Пріора» під керуванням жителя села Кольчино злетів під час руху з дороги в поле, де ударився в причіп від трактора й перекинувся.

У салоні авто перебували четверо осіб: водій, його дружина та двоє діток віком 2 і 4 рочки. Усі четверо зазнали травм різного ступеня важкості й перебувають в лікарні.

Як встановили під час медосвідування, водій «Пріори» перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,03 проміле алкоголю).

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, машину затримано на спецмайданчик. Обставини автопригоди встановлюють слідчі Мукачівського відділення поліції.

У селі Рокосово Хустського району сталася незначна ДТП: автомобіль марки «УАЗ» під керуванням місцевого жителя зіткнувся з автомобілем марки «Hyundаi». На щастя, обійшлося без людських жертв, машини зазнали несуттєвих ушкоджень, але водій-винуватець втік з місця пригоди. Невдовзі його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, його доставили на медосвідування до лікарні, де виявили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції.

16102

На автодорозі біля села Чорноголова Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не були увімкнені фари за межами населеного пункту. Керував автомобілем житель села Смерекова Великоберезнянського району в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,52 проміле алкоголю. Поліцейські склали на водія адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом іномарки перебував житель Великоберезнянщини в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик відділу поліції.

У селі Довге Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювала одна фара. Керував автомобілем житель Виноградівського району. Чоловік не має документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,6 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в лікарню, де виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника, який не мав водійського посвідчення склали відповідні адмінпротоколи.

У селищі Солотвино Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skоda Octаvіa», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель Рахівського району в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,40 проміле алкоголю. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селищі Ясіня Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері незареєстрований мотоцикл марки «Musstаng», яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Молодий чоловік взагалі не має водійського посвідчення, драгер виявив у нього 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини