44593
20:10 3.102018

На Закарпатській спартакіаді серед правоохоронців призові місця вже традиційно розділили поліцейські

Події 2625

Поліція, як завжди, показала прекрасні результати у спартакіаді «Динаміада-2018»: Управління патрульної поліції в Закарпатській області та Головне управління Національної поліції в Закарпатській області розділили перші місця.

IMG_5586

Команда ГУНП в Закарпатській області з п’яти дисциплін, в яких змагалися правоохоронці, перше місце виборола у стрільбі та волейболі. «Срібло» поліцейські взяли у перетягуванні канату та футболі. Легкоатлетична естафета найкраще далася спортсменам з патрульної поліції, першість вони здобули і в перетягуванні канату. Другими Управління патрульної поліції були у волейболі та стрільбі, треті – в міні-футболі.

В загальному заліку першими стали спортсмени Управління патрульної поліції в Закарпатській області, другими – Головне управління Національної поліції в Закарпатській області, замикає трійку лідерів Управління державної служби з надзвичайних ситуацій. Поліція Закарпаття багато років поспіль виборювала «золото», цьогоріч поступилися колегам-патрульним, але спільними зусиллями втримали лідерство поліції в обласній спратакіаді.

Нагадаємо, це вже шістнадцяте таке змагання. Щороку їх організовує фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». Цього року за призові місця змагалися поліція Закарпаття, патрульна поліція, рятувальники, дві команди прикордонників, фіскальна служба, представники СБУ, Національна гвардія, Управління держспецзв’язку та Апеляційний суд. Для останніх «Динаміада-2018» стала першим таким змаганням з іншими правоохоронцями.

Спартакіада на Закарпатті традиційно включає у себе комплексні спортивні змагання з професійно-прикладних, олімпійських та неолімпійських видів спорту серед колективів фізичної культури Закарпатської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Переможцям сьогодні вручили кубки та медалі.

Відділ комунікації поліції Закарпатській області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах