44095
14:27 25.092018

Деякі водії на закарпатських дорогах п'яні, деякі – під наркотиками

Події 1985

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані сп’яніння в Тячівському, Рахівському, Іршавському районах.

21212121

В Іршаві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом іномарки перебував 29-річний місцевий житель. Молодий чоловік не мав водійського посвідчення і поводився неадекватно. Працівники поліції запропонували водію пройти медосвідування. У лікарні відповідний тест показав, що водій перебуває в стані наркотичного сп’яніння. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння (ст.130 КУпАП) і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Аналогічний випадок стався на іншій вулиці Іршави. Там працівники групи реагування патрульної поліції теж зупинили автомобіль марки «Vоlkswаgеn Pаssаt» іноземної реєстрації, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував ним 37-річний місцевий житель, який не мав страховки на машину й поводився неадекватно. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього наркотичне сп’яніння. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Костилівка Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Vоlkswagen Bоrа» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував 22-річний житель села Ділове, який взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селищі Ясіня Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Аlfа», який рухався в темну пору доби без увімкненого світла і виконував під час руху незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,54 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селищі Дубове Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі незареєстрований мопед, яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи, а транспортний засіб затримали на спецмайданчик.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області/

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини