43620
11:23 18.092018

П'яний водій скоїв ДТП на Рахівщині

Події 3396

Під час доби, що минула, працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Хустському, Виноградівському, Рахівському районах.

18091

У селі Білин на Рахівщині вночі сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-21015» виїхав на зустрічну й зіткнувся з вантажівкою «DАF». На щастя, обійшлося без потерпілих, але машини зазнали суттєвих пошкоджень.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій-винуватець ДТП, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили до лікарні, де виявили в нього 1,55 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

18092

У селі Ключарки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Sеаt» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 0,50 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Vоlkswagen Golf», на якому не було заднього бампера. За кермом іномарки перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,86 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Сокирниця Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який виконував незрозумілі маневри. За кермом батькового автомобіля перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини