43361
20:22 11.092018

Обрано запобіжний захід підозрюваному у вчиненні смертельної ДТП на Ужгородщині

Події 3087

prokuratura__14

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду задоволено  клопотання слідчого, погоджене процесуальним прокурором, та обрано підозрюваному у вчиненні смертельної ДТП, що трапилась 7 вересня 2018  р. неподалік с. Глибоке, Ужгородського  району, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Судом визначено також підозрюваному альтернативну міру запобіжного заходу – заставу в розмірі 73 тис 640 грн.

 Однак, в частині визначеного розміру суми застави в прокуратурі Закарпатської області готується апеляційна скарга.

Як наразі встановлено, підозрюваний – водій «Mersedes» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою «DAF».  Мікроавтобус, який після зіткнення відкинуло на зустрічну смугу, зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2107».

В результаті аварії  загинула подружня пара, яка знаходилась в  «ВАЗ-2107», а їх син перебуває в лікарні у важкому стані.

Дії підозрюваного  кваліфіковані за ч. 3 ст.286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть кількох осіб.

Подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області триває.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах