421
11:57 8.042016

Майже три роки тюрми отримала мукачівка за вбивство своєї дитини

Події 1864

1399526736_zagruzhenoetr(26)Вироком Мукачівського міськрайонного суду засуджено мешканку м.Мукачева за вбивство своєї новонародженої дитини до позбавлення волі строком на 2 роки 11 місяців за ст. 117 КК України.

Нагадаємо, 14 січня 2016 року в м. Мукачево 31-річна жінка, самостійно, без кваліфікованої медичної допомоги, народила живу дівчинку, якій відразу після пологів, нанесла удар по голові, від чого маленька отримала важку черепно–мозкову травму. Після цього породілля загорнула немовля у два поліетиленові пакети зі сміттям, перешкодивши у такий спосіб потраплянню повітря у легені дитини, що стало причиною смерті новонародженої внаслідок механічної асфіксії.

В судовому засіданні обвинувачена, після надання прокурором беззаперечних доказів її винуватості, розкаялась у вчиненому та просила суд суворо її не карати.

Враховуючи тяжкість вчиненого злочину, а також те, що обвинувачена раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності, суд підтримав позицію прокурора та призначив їй реальну міру покарання, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах