41979
14:44 12.082018

На Закарпатті за добу затримали 8 п’яних водіїв

Події 1670

Працівники поліції Закарпаття затримали за добу 8 п’яних водіїв, у двох з яких виявили понад три проміле алкоголю

38926477_684921621884184_4040121052100034560_n

За минулу добу працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Виноградівському, Берегівському, Хустському, Рахівському районах.

У селі Яноші Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2102», який раптово зупинявся під час руху. Водія зупинили для перевірки. За кермом перебував житель Мукачівщини в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він також не мав жодних документів Під час медосвідування в лікарні в чоловіка виявили 3,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Нові Лучки-Домбоки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки мотоцикл марки «Musstаng», водій якого не мав захисного шолома. Керував ним житель Лучок, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в районній лікарні в нього виявили 3,25 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

У селі Кушниця Іршавського району працівники поліції зупинили вночі автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Машина також рухалася на значній швидкості. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель, в якого не було водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 2,32 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і відсторонили чоловіка від керування.

У селі Приборжавське Іршавського району поліцейські зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2105», водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,21 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Пийтерфолво на Виноградівщині зупинили вночі автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Керував автомобілем місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Проходити медосвідування водій відмовився, про що працівники поліції в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Двох п’яних водіїв виявили працівники групи реагування патрульної поліції Хуста. У селі Березово правоохоронці зупинили трактор без номерного знака, водій якого невпевнено керував. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не мав водійського посвідчення. Проходити медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування.

У самому Хусті вночі зупинили автомобіль марки «Оpеl», на якому не працювали задні габарити. За кермо перебувала молода жінка, яка не мала водійського посвідчення та була в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування вона відмовилася. У присутності двох свідків правоохоронці склали на правопорушницю адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили її від керування.

Адмінпротокол на нетверезого водія склали також працівники групи реагування патрульної поліції Рахівщини.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Двох мешканців Тячівщини засудили до 3 років за ґратами за ухилення від мобілізації
10:40
Ужгородські надзвичайники загасили пожежу в надвірній споруді
10:16
Ужгородський Водоканал повідомив, де в місті не буде води
09:44
В Ужгороді попрощалися із Сергієм Нестеренком
09:24
У Косоньському ліцеї провели традиційну посвяту випускників 
09:12
Спроба суїциду у ТЦК на Закарпатті: з'явилась реакція військових
08:55
6500$ за незаконний перетин кордону: на Закарпатті правоохоронці заблокували канал переправлення військовозобовʼязаних
08:46
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Всі новини