41637
10:13 5.082018

Напад у магазині: закарпатець відібрав у чоловіка телефон і втік

Події 2539

1524747932_avto_pol_1Співробітники поліції Закарпаття розкрили крадіжку та два грабежі в Великому Березному, Іршаві та Рахові.

3 серпня працівники поліції Закарпаття розкрили три майнові злочини в Великому Березному, Іршаві та Рахові. Співробітники Великоберезнянського відділення поліції встановили, що крадіжку металевих опор з території місцевого підприємства вчинив 64-річний житель райцентру. Речові докази вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка.

Грабежі телефонів розкрили працівники Іршавського та Рахівського відділень поліції. В першому випадку на потерпілого напали в місцевому магазині. Невідомий заявнику чоловік забрав його мобільний та втік. Грабіжником виявився 29-річний житель району. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж.

У Рахові телефон у жінки відібрав 26-річний чоловік. Речовий доказ у нього вилучено, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 ККУ, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах