41326
15:38 29.072018

Закарпатські правоохоронці повернули батькам 12-ти та 2-річну доньок

Події 1482

88_mainПрацівники поліції Ужгорода та Перечинщини повернули батькам 12-ти та 2-річну доньок. Із обома родинами поліцейські провели профілактичні бесіди

Вчора, 28 липня, поліцейські Перечинщини розшукали 2-річну дівчинку. 25-річна жителька села Пастілки повідомила поліцейським, що її донька гралася у дворі будинку близько години тому, проте дитину ніде не можуть знайти.

У результаті проведених оперативно-розшукових дій, працівники Перечинського відділення поліції знайшли дівчинку біля сільського потічка. Як з’ясували полісмени, граючись, дитина пішла ґрунтовою дорогою за будинок і заблукала.

Безвісти зниклу 12-річну дівчину вчора розшукали поліцейські Ужгорода. Після повідомлення батька про зникнення доньки працівники сектору кримінальної поліції та спеціалісти ювенальної превенції перевіряли всі можливі місця перебування дівчини. Правоохоронці опитували родичів, друзів та знайомих, які могли мати інформацію про місцезнаходження 7-класниці, і знайшли її вдома у подруги. За словами школярки, вона вийшла на прогулянку з подругою, пішла до неї в гості, але повідомляти батькам не хотіла, бо перед тим з ними посварилася.

З обома родинами поліцейські сектору ювенальної превенції провели профілактичні бесіди, аби не допустити подібних ситуацій у майбутньому, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах