41316
09:43 29.072018

На Київщині закаратець із трьома спільниками катували та пограбували підприємця

Події 1869

Затримували усіх учасників злочину у різний час та у різних куточках країни.

skvyra-rozboi

У квітні цього року четверо нападників увірвались до будинку жителя с. Лаврики, що на Сквирщині. Застосувавши фізичну силу до подружжя, зв’язали їх клейкою стрічкою, гарячою праскою катували господаря та вимагали гроші. Після чого із сейфу викрали 2 тисячі доларів США, 120 тисяч гривень та зникли з місця злочину на автомобілі.

За даним фактом слідством Сквирського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу. Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські затримали зловмисників.

Ними виявилися 25-річний молодик із Закарпаття, 27-річний місцевий житель, 55-річний раніше судимий киянин та 67-річний іноземець.

Усім зловмисникам повідомлено про підозру у вчинені розбійного нападу. Судом обрано міру запобіжного заходу: наймолодшому учаснику злочину – тримання під вартою, його поплічникам обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна, повідомляють у відділі комунікації поліції Київської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах