41284
18:57 27.072018

На Тячівщині поліція, розшукуючи викрадача квадроцикла, розкрила злочин, про який не заявляли

Події 1551

Працівники кримінальноі поліції викрили осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом та крадіжки майна. Правоохоронці, розслідуючи справу за заявою мешканки села Теребля, розкрили крадіжку, про яку в поліцію не повідомляли.

27071Вчора, 26 липня, до місцевих правоохоронців звернулася 61-річна жителька села Теребля. Жінка розповіла, що невідомі незаконно заволоділи квадроциклом, який знаходився у її гаражі за місцем проживання.

Вжитими розшуковими заходами працівники кримінальної поліції оперативно встановили особу, яка може бути причетна до угону квадроциклу. Ним виявився 21-річний мешканець села Руське Поле. Молодого чоловіка опитали, він зізнався у скоєному. Речові докази вилучено.

Розслідуючи викрадення транспортного засобу, працівники поліції знайшли ще один, раніше вкрадений в заявниці. З гаража потерпілої викрали і дитячий мотоцикл. Про це жінка не повідомляла до поліції. Оперативні спвіробітники встановили, що до злочину причетний 27-річний односелець потерпілої. Крадений мотоцикл чоловік продав знайомому.

Обидва фігуранти справи раніше судимі за майнові злочини. Всі речові докази вилучені. Відомості за даними фактами слідчі внесли до ЄРДР, кримінальні провадження відкриті за статтею 289, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, та ч. 3 статті 185 ККУ, тобто крадіжка. Слідчі дії тривають. Поліція перевіряє вказаних осіб на причетність до інших злочинів, скоєних на території району.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини